Reference

Nudimo vrhunsku razglasnu i rasvjetnu opremu kao i specijalne efekte (pirotehnika,dimne mašine, baloni i sl.)

VIŠE

O nama

PRO EVENT, uz organiziranje koncerata ,također nudimo iznajmljivanje razglasne i rasvjetne opreme kao i glazbenih instrumenata za sve vrste događanja

VIŠE

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

VIŠE

 

Uz organiziranje koncerata ,PRO EVENT (Dubrovnik, Hrvatska) je obrt za iznajmljivanje razglasne i rasvjetne opreme kao i glazbenih instrumenata za sve vrste događanja. Nudimo vrhunsku razglasnu i rasvjetnu opremu kao i specijalne efekte (pirotehnika,dimne mašine, baloni i sl.) po najpovoljnijim cijenama najma za:

» Vjenčanja
» Obljetnice
» Glazbene koncerte
» Kazališne produkcije
» TV produkcije
» Studijske audio produkcije

U stanju smo odgovoriti svim potrebama moderne glazbene produkcije u zatvorenim i na otvorenim prostorima ( binske i krovne konstrukcije), pri čemu su logistika i "know how" odlike koje čine razliku.

Dugogodišnje iskustvo na pozornicama širom Europe garantira visoku profesionalnost u pristupu organizaciji posla bilo da se radi o događanjima za 20 ili 20 000 ljudi što nas čini idealnim produkcijskim partnerom za sve dobre ljude koji se bave stresnim poslom organizacije evenata.
Za sve one kojima je potrebna studijska audio produkcija za profesionalno snimanje pjevača, glazbenika, band-ova, radijskih jingle-ova i sl. na usluzi stoji vrhunski opremljen studio s renomiranim inžinjerom zvuka.